Тъжни новини за Алекс и Дани Петканови

дани алекс петканови
Снимка: Instagram: daniell_petkanov и aleksandra_petkanova

Алекс и Дани Петканови се развеждат, научихме от самите тях преди минути.

Двамата публикуваха семейна снимка със сина им Габриел в Instagram, а в описанието към нея изясняват причините зад това решение.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикуваме цялото изявление на Алекс и Дани без редкаторска намеса:

Здравейте, приятели, поради многото запитвания и спекулации, решихме, че е време да съобщим публично какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени.

В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната - различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг.

Основен приоритет и за двама ни винаги е бил и ще бъде нашият син – Габриел. Любовта ни към него е движещата сила и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и любов.

Благодарим на всички вас, които се вълнуваха заедно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкова открито във всеки етап от нашите отношения през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете правилните за вас решения и да намерите правилните думи в подобна ситуация.

Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени благодарение на другия, надяваме се към по-добро.

Това е всичко, което бихме искали да кажем по темата, и благодарим предварително, че ще уважите личното ни пространство в следващите седмици.

Алекс и Дани

Вижте тук красивите моменти на двойката в снимки >>>

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти