Трудната изповед на Дженифър Гарнър: как ѝ се отрази разводът с Бен Афлек, къде ще прекара празниците и с кого се среща

Трудната изповед на Дженифър Гарнър: как ѝ се отрази разводът с Бен Афлек, къде ще прекара празниците и с кого се среща
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Истината е, че всъщност Дженифър Гарнър все още не е готова да започне да излиза на срещи. 

Чудите се каква е причината за това... е, актрисата не се срамува да признае защо. 

В свое интервю за австралийско списание Гарнър най-накрая открито проговори за брака си с Бен Афлек и за раздялата им след това. 

Сигурно си спомняте, че двойката подаде документи за развод през април тази година, след като обяви още през 2015, че пътищата им се разделят. 

Бен Афлек Дженифър Гарнър
Снимка: Getty

Гарнър и Афлек имат три деца заедно: 11-годишната Вайълет, 8-годишната Серафина и 5-годишният Сам. Бракът им продължи 10 години, през които любовта им сякаш не стихваше. 

"Не бих избрала този живот - нито за децата си, нито за себе си. Да, ако можех да избирам, не бих искала да съм сама или изобщо да се намирам в тази позиция.

Опитваме се да направим най-доброто за нас и да намерим адекватен начин това да сработи.

Не съм излизала на среща с някой друг досега и, честно казано, нямам желание да го направя за момента.", сподели Дженифър. 

Колкото се отнася до Афлек - той преследва съвсем друга цел в живота си - и по-скоро се среща с продуцентът на Saturday Night Live Линдзи Шокус. 

Оказва се, че Гарнър помага на вече бившия си мъж да се пребори с пристрастеността му. Според списание People Афлек е прекарал няколко дни в център за болнично лечение, а сега вече е преминал на следващия етап - към амбулаторно лечение и треньор, който ще му помогне да остане трезвен. Никой не дава точно определение на "няколко дни", но злите езици твърдят, че става дума за доста по-обширен период от време. 

Бен Афлек и Дженифър Гарнър
Снимка: Getty/Gulliver

Гарнър успя да даде уточнение и относно обвиненията в сексуално посегателство от страна на Бен Афлек към Хилари Бъртън, и по-точно, че той си е позволил да я докосне по неприличен начин по време на шоу през 2001г. От тогава Афлек е поднесъл своите извинения официално. 

"Всичко това трябваше да излезе наяве в един момент. Да, не е красиво, но една рана никога не е приятна за гледане, когато зараства. Ето точно тук сме ние. Около нас има наистина доста умни хора, които ни задават доста трудни въпроси. И, честно казано, нямам търпение да видя какъв ще бъде резултатът от всичко това. ", сподели Гарнър. 

А какво ще правят бившите съпрузи около празниците? Бен и Дженифър ще прекарат Деня на благодарността заедно със своите деца. "Ние сме приятели, ще се справим.", казва с надежда през усмивка Гарнър. 

Още интересни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти