Трогателната изповед на една известна жена, преживяла две трансплантации в борбата си за живот

сара хайланд
Снимка: Getty/Gulliver

Актрисата Сара Хайланд от сериала „Модерно семейство“ сподели в свое емоционално интервщ, че е преживяла втора трансплантация на бъбрек миналата година. Наложило се бъбрекът, дарен от баща ѝ, да бъде сменен с бъбрек от брат ѝ.

Младата актриса разказа за здравословните си проблеми в интервю за списание "Селф". Тя сподели, че се надява по този начин да "увеличи информираността за даренията на органи". Тя нарече хронично болните "красиви воини" и призна, че иска те да чувстват, че имат подкрепа..

Сара Хайланд е на 28 години. Тя е родена с бъбречна дисплазия. При това заболяване бъбреците са недоразвити и по тях се развиват кисти.

Бъбрек от баща си Сара Хайланд получи през 2012 г. Четири години по-късно обаче тялото ѝ започнало да го отхвърля и след месеци на диализа станало ясно, че органът трябва да бъде сменен. Сара прекарала почти година на хемодиализа, след което на помощ се притекъл по-малкият ѝ брат Иън, който ѝ дал единия си бъбрек.

"Когато роднина ти даде втори шанс за живот и не се получи, се чувстваш, сякаш вината е твоя. Това не е вярно, но така се чувстваш“, сподели звездата от „Модерно семейство“.


 Втората трансплантация на актрисата е направена през септември 2017 година. Актрисата сподели, че семейството ѝ винаги е трябвало да се грижи за нея заради здравословния ѝ проблем и за 28 години е преминала през общо 16 операции. Тя показва гордо белезите си пред списанието и признава, че не се срамува от тях, защото те показват колко е силна.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти