Третият сезон на "Откраднат живот" стартира съвсем скоро!

Третият сезон на "Откраднат живот" стартира съвсем скоро!
Снимка: NOVA

Възмездието, саможертвата и необратимите последствия от миналото ще бъдат в основата на трети сезон на „Откраднат живот“.

Най-успешният сериал на медицинска тематика у нас, който спечели милиони зрители с въздействащи лични истории и автентични случаи, се завръща в ефира на NOVA под наслов „Възмездието“.

„На всекиму според заслуженото. Много неща се случиха през изминалите два сезона и сега е време да дойде моментът за изкупление – за едни то ще е свързано с опрощение, а за други с разрушаване на досегашния живот“, разкрива екипът на Dream Team Films, в разгара на снимките на предстоящите епизоди.

Снимка: NOVA

Новият трети сезон ще затвори завинаги някои истории и ще отвори нова страница, поставяйки начало на интригуващи сюжетни линии в успешната продукция.

Продуцентите загатват за появата на нови герои и акценти на значими социални теми, които с времето се превърнаха в традиция за сериала.  

Какво ще донесе възмездието на лекарите в МБАЛ „Св. Кирил“? Кои герои ще се докоснат до желаното щастие и кои ще попаднат в забвение? – зрителите ще разберат съвсем скоро в „Откраднат живот: Възмездието” по NOVA.

Снимка: NOVA

Повече информация  за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на Откраднат живот във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти