Толкова силно! Деца от Африка изпълняват песен на Графа, Любо Киров и Орлин Павлов

Любо Киров
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

Едно емоционално видео с българско участие набра скорост в социалните мрежи през уикенда и можем да се обзаложим, че е най-милото нещо, което ще видите днес в интернет!

Основаната от българин Фондация Усмивка за Африка публикува в своята Facebook страница видео, в което деца в Уганда изпълняват песента „Заедно“ на Графа, Любо Киров и Орлин Павлов, излязла през 2013 г. Впечатляващото е, че африканчетата се справят с думите на български без особени затруднения, докато пеят в един глас.

Кадрите бързо стигнаха и до авторите на песента. „Нямате представа как се развълнувах, когато видях това!“, написа Любо Киров, споделяйки видеото в своя Facebook профил. „Трудно е да сдържам емоциите и желанието да съм полезен. Нямам представа как е достигнала наша песен там, но бих отвърнал с каквото мога на фондация Фондация Усмивка за Африка.“

Коментарите под споделеното видео на фондацията не закъсняха, а потребители изразиха възхищението си. „Страхотни деца!“, написа Милица Гладнишка, а Мария Илиева сподели публикацията с думите: „Една новина, която ми направи деня! Толкова се радвам, че моите скъпи приятели и колеги звучат и присъстват по този начин на друг континент! Това е невероятно! Гордея се с вас! Споделяйте!“

Има нещо изключително емоционално в това да видим как музиката има силата да свързва хората, прескачайки всякакви бариери – защото езикът на мечтите и надеждата е един и същ!

Вижте сами впечатляващото видео ТУК.

15 стари български думи, чието значение ще ви изненада

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти