Тя е учител, той - волейболист. Те са Edna от най-сладките български двойки и очакват бебе

Тя е учител, той - волейболист. Те са Edna от най-сладките български двойки и очакват бебе
Снимка: netinfo

Волейболният национал Тодор Скримов и обявената за най-красива учителка у нас Силвия Зубева чакат бебе.

Силвия и Тодор имат връзка от близо година. Запознават се чрез техни общи приятели. Очаква се да станат родители в края на лятото.

Снимка: netinfo

Българският волейболист играе за италианския „Ревивре Милано”. Националът ни впечатли волейболната общност, след като в края на миналата година излезе на терена 28 дни след операция за отстраняване на тумор.

Оказа се, че Скримов е бил на прегледи заради контузия, когато му е открит тумор в бъбреците, който за щастие се е оказал доброкачествен и диагностициран навреме. Той разказа пред италианските медии как е преживял новината за болестта.

Снимка: netinfo

„Страхувах се не за мен, а за семейството ми – родителите ми и моята приятелка. В началото бях притеснен, защото в продължение на 2-3 дни, докато се разбере какво точно е – тумор или киста, бях в неведение.

След като се разбра, че става въпрос за тумор, но хванат в много ранен стадий, който подлежи на лечение и интервенция, се успокоих. Не исках да покажа на близките ми, че ме е страх, защото това допълнително щеше да ги стресира. Но имах късмет, защото по времето, когато ми откриха тумора, получих и контузия и малко случайно се установи”, разказа Скримов.

Снимка: netinfo

За Силвия Зубева се заговори през 2014 г. Само за два дни нейна снимка във Facebook обиколи света. 250 хиляди харесвания и хиляди коментари само за две денонощия. Първият 15 септември за младата учителка, вместо в един от най-запомнящите се дни в кариерата ѝ, се превърна в истински кошмар.

Снимка: netinfo

Снимката й, на която е с красива прилепнала рокля, застанала редом до първокласниците, бе публикувана в популярен сайт за шеги. Впечатлени от визията на младата учителка, хиляди започнаха да коментират и превърнаха Зубева в най-красивата учителка у нас.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти