Тайното завръщане на Брад Пит, за което никой не подозираше

Тайното завръщане на Брад Пит, за което никой не подозираше
Снимка: netinfo

Брад Пит се появи изненадващо на церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус“ 2017.

До последно организаторите на събитието са пазили в тайна участието му по време на програмата, а излизането му на сцената (за да представи филма "Лунна светлина" (Moonlight), който получи отличие в категория Драма), буквално изуми и възхити публиката, която бурно аплодира 53-годишния актьор.

Завръщането му в светлината на прожекторите бе подкрепено с бурни аплодисменти на присъстващите звезди и колеги на Пит. Това е първата му толкова официална медийна изява пред толкова много колеги от актьорската гилдия след като през септември 2016-а стана ясно, че Брад и Анджелина Джоли се развеждат.

В мига, в който той се качи на сцената, залата буквално изригна.

Снимка: netinfo

Съдейки по реакцията им, май в Холивуд са на страната на Пит в очертаващата се като дълга и жестока война с бившата му вече половинка.

Снимка: netinfo

53-годишният актьор пък се бе постарал да изглежда подобаващо добре за събитие от ранга на „Златните глобуси“ - нямаше нищо общо с изморения и нещастен Брад Пит, който напоследък снимат папараците. В стилен костюм и видимо в добра физическа форма, актьорът наистина сякаш бе зареден с добро настроение и положителна нагласа за живота и бъдещето си.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти