Тайните за красота на Моника Белучи: една жена, която сякаш никога няма да остарее...

Тайните за красота на Моника Белучи: една жена, която сякаш никога няма да остарее...
Снимка: netinfo

Когато чуем Моника Белучи, всички си представяме красотастил и съвършенство. И всичко това е съчетано в една жена на 53 години! Еха, завидно, нали?!

Питали ли сте се, обаче, какво прави тази перфектна жена, за да не остарява?

Сайтът stylecraze.com разкрива нейните тайни за свеж, неостаряващ и магнетичен външен вид и страхотна форма.

Това, на което основно залага Моника, е естествената красота. Тя не е от онези красавици, които се поддържат с изкуствени форми и фотошоп. Всичко при нея е подарено от природата.

Моника Белучи винаги започва деня си с дълъг душ сутрин.

Снимка: netinfo

Едно от първите неща, които се забелязват в тази екзотична красавица, е страхотната ѝ коса. Нейната малка тайна за поддържането ѝ е да я мие два пъти седмично, но не повече от това, за да не се омазнява прекалено бързо и същевременно да не губи естествения блясък. Докато слага шампоана върху косата, тя разрежда с вода. Освен това избягва да се суши със сешоар, за да не изсушава прекалено косъма.

След това продължава с грижите за перфектната си кожа, като много обича да използва освежителитоник и маски за лице, които ѝ носят свеж и блестящ вид през целия ден.

Снимка: netinfo

Идва време и за грима. Красавицата обаче не харесва силния грим. Затова в повечето случаи може да я откриете с много малко и страшно дискретен грим, освен ако не е свързано с конкретен ангажимент. Тя концентрира усилията си върху големите и изразителни италиански очи, които са нейната запазена марка и привлекателна черта.

Снимка: netinfo

В детайли тя обича естествени нюанси на фон дьо тен, който пък е различен през лятото и зимата, но е основно с лека текстура. Сенките за очи са в натурални и меки цветове, обикновено кафяво и светло сиво.

Диор“ е любимата марка на Белучи, особено когато става въпрос за устните и техния цвят. През деня залага на блясъка, а вечер - на страстното червено.

Снимка: netinfo

Италианската красавица не спазва никакви строги диети и си хапва всичко, но следи внимателно порциите и всичко да е умерено. Задължителната ѝ напитка през деня е водата.

Тя много обича и редовно спортува. Плува 4 дни в седмицата поне по 45 минути. Ходи и на йога всеки ден, защото вярва, че това изпълва тялото и ума.

Снимка: netinfo

приложение апп
Снимка: Edna.bg

приложение апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти