Съжаляваме, момчета: Ема Стоун се сгоди!

ема стоун
Снимка: Getty/Gulliver

Ема Стоун вече сияе с голям камък на пръста си! Актрисата и приятелят ѝ Дейв Маккари обявиха годежа си в сряда в Instagram с мила снимка на двамата, на която Стоун носи красив годежен пръстен на ръката си.

Двамата се срещат от 2017 г. и признават, че са се запознали на снимачната площадка на шоуто “Satuday Night Live” през 2016, когато Ема Стоун е гост, а Маккари е режисьор и сценарист в SNL.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕

A post shared by @ davemccary on

31-годишната Стоун и 34-годишният Макари пазят връзката си далеч от медиите, но предизвикаха слухове за годеж по-рано тази година, когато Стоун беше забелязана да носи пръстен на публично място. По-късно тя призна пред Джими Фалън, че все още не е сгодена за Маккари.

Преди да се срещне с Дейв Маккари, актрисата от „Ла Ла Ленд“ има връзка с екранния си партньор от „Невероятният Спайдър-мен“ Андрю Гарфийлд от 2011 до 2015 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Stone Andrew Garfield (@emdrewstonefield) on

В интервю за “Elle” миналата година Стоун призна, че перспективите ѝ към брака се променят с възрастта и всъщност вече очаква с нетърпение „да стегне възела“:

„Като тийнейджър си мислех, че не искам никога да се женя и да нямам деца. А след това остарях и осъзнах, че наистина искам да се оженя и искам да имам деца.“

Ема Стоун
Снимка: Getty

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти