Съвременната Пепеляшка - запознайте се с първата дама на Аржентина

аржентина принцеса
Снимка: Getty Images / Gulliver

Президентските съпруги днес се разглеждат като съвременните „Пепеляшки“, които от обикновени момичета се превръщат в истински принцеси. Животът на първите дами се разглежда под лупа, а тоалетите им и изявите им в обществото са широко обсъждани.

През последната година Мелания Тръмп се превърна в дамата на дамите – президентската съпруга, която се сочи за еталон за красота, стил и класа. Първата дама на Аржентина обаче показа, че съперничи по всичко това на Мелания.

43-годишната Хулиана Авада е бивш модел, точно като жената до американския президент. Красавицата е със смесена кръв – баща й е ливанец, а майка й е сирийка, а самата тя е родена в Буенос Айрес. След като приключва кариерата си в модния бранш, тя става успешна бизнесдама – притежава модна марка и е активен дизайнер.

Вижте още снимки бляскавата първа дама на Аржентина ►►►

Бракът с Хулиана е трети за аржентинския президент Маурисио Макри, а двамата имат дъщеря Антония. Президентското семейство Макри се различава от всички останали с това, че не се срамуват да демонстрират любовта си – на светски събития щедро си разменят целувки и нежности.

аржентина принцеса
Снимка: Getty Images / Gulliver

Самата Хулиана пък не се стреми да печели почитатели със скромност, а напротив – демонстрира луксозен начин на живот, скъпи дрехи и разточителни почивки.

Именно на искреността й се дължи до голяма степен популярността й. Веднъж журналист я попитал в интервю как се представя президентът в спалнята, предвид това, че имат 10 години разлика. „Не виждате ли колко съм щастлива“, с усмивка отговорила Хулиана.

Самият държавен глава на Аржентина не остава по-назад с директност. В телевизионно интервю той определи съпругата си като „ненаситна“.

аржентина принцеса
Снимка: Getty Images / Gulliver

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти