Световноизвестна звезда снима клип с народни носии в Перник

В края на миналата година споделихме с вас, че Рита Ора пристигна в България, за да снима новия си видеоклип на връх Бузлуджа. Припомнете си повече ТУК >>> 

Преди броени дни британската звезда с албански корени сподели няколко любопитни кадъра от официалния си профил в Instagram, с които изненада приятно българските си фенове.  Оказва се, че монументът не е единственото място у нас, което ще можем да видим в музикалния видеоклип.

На първия от серията кратки видеа, които Рита е публикувала, се вижда, че част от снимките са се провели в пернишкия квартал "Тева".

"Готови ли сте? Нямам търпение всички да видите и чуете това! Моят собствен мини филм", пише Ора под един от клиповте, публикувани в социалната мрежа. 

Певицата сподели и няколко спиращи дъха кадри, заснети на връх Бузлуджа през зимата:

Виждаме, че един от тоалетите за клипа е традиционна носия.

Дизайнерският шедьовър е създаден от косовската модна къща „Валдрин Сахити”, на която се доверяват повечето косовски изпълнители.

"Bang" е част от новия албум на Рита Ора, озаглавен "Big". В проекта участват и казахския диджей и продуцент Иманбек Зейкенов, рапъра Gunna и аржентинския трап изпълнител Khea.

Според информацията в официалния профил на Рита Ора феновете ще могат да гледат цялото видео към песента в края на тази седмица.

Вижте повече във видеото горе.

Шест места в България с тайнствени легенди за любовта

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти