Суперсилата на Меган Маркъл и какво споделя принц Хари за предстоящото бебе

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс присъстваха на благотворителна церемония снощи, като споделиха и за преживяванията си около бременността на Меган Маркъл.

В четвъртък вечер двамата уважиха събитието по раздаване на наградите на Фондация “Endeavour” в Лондон. Церемонията чества постиженията на пострадалите или болни служители, а като покровители на фондацията принц Хари и Меган Маркъл бяха почетни гости.

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Противно на кралския протокол, херцогът и херцогинята преминаха по червения килим, приготвен в тяхна чест, държейки се за ръка. Двойката трябваше да връчи две отличия, а на приема преди награждаването поговори с останалите поканени. Тогава херцогът на Съсекс бил дочут да споделя за съпругата си: „Бебето, което носи, е тежко“, а бременната херцогиня похвалила съпруга си с думите, че ще бъде най-добрият баща.

Вижте още снимки от събитието в галерията >>>

Водещата на церемонията Рос Кемп казва, че също е успяла да говори с принц Хари и Меган Маркъл, и то за малкото куче на двойката, което е порода лабрадор. „Приказвахме за това как те са си взели кученце, както се случи и при мен преди раждането на първото ми момче. Това е подготовка за сменяне на пелени и изобщо за появата на бебето“, споделя Кемп пред сп. “Hello”.

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

За събитието Меган Маркъл отново избра да облече Givenchy, но вместо рокля, тя се появи с по-строга комбинация, която медиите сравниха със стила на героинята ѝ Рейчъл от сериала „Костюмари“.

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Херцогинята беше облечена в класическа бяла риза и дълга черна пола с цепка до коляното. Освен с черна чантичка, визията беше допълнена с най-интересните обувки, които Меган Маркъл е носила досега – чифт Aquazzura в черен цвят и златисти елементи.

Изглежда, че тежестта на бебето не пречи на Меган да носи високи токчета, което в сравнение с повечето бременни си е суперсила.

Вижте още снимки от събитието в галерията >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти