Стартира специално издание на ПРОМЯНАТА

промяната
Снимка: NOVA

Днес стартира седмото издание на ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с Фондация Reach for Change България. Досега ПРОМЯНАТА помогна на над 200 000 деца в цялата страна, а всяка година NOVA инвестира над 190 000 лв., за да може положителната промяна за децата на България да стане реалност.

През 2020 година, в условията на глобална пандемия, Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change България инициират специално издание на конкурса. То ще се фокусира върху подкрепата на най-уязвимите – децата и младежите, които са най-тежко засегнати от COVID-19 кризата.

Организации с нестопанска цел, които имат доказано решение на проблем, пред който децата и младежите (0-24 години) са изправени в резултат на пандемията, могат да кандидатстват като попълнят онлайн формуляр от днес до 16 август на: www.nova.bg/promyanata.

В рамките на Специалното издание на ПРОМЯНАТА Нова Борудкастинг Груп и Reach for Change България обединяват усилия и ресурси с трима партньори: ING, Аурубис България и NN България. Те осигуряват финансиране за грантове за финалистите в специалното издание на ПРОМЯНАТА на обща стойност от 60 000 лв.

На 18 септември 2020 г. ще бъдат избрани и обявени петте организации, които ще станат финалисти в конкурса. Три от тях ще получат пълно финансиране от по 17 000 лв., които да използват за директна подкрепа за деца и младежи, както и за заздравяване на своите екипи и организации и популяризиране на дейностите си. Две организации ще получат частично финансиране от 4000 лв, които да използват за своето организационно развитие и комуникация. Една от петте организации ще получи 1000 лв. специална награда присъдена от Детското жури на ПРОМЯНАТА.

В допълнение всички те ще получат значителна нефинансова подкрепа под формата на обучения в Акселератора на ПРОМЯНАТА, професионални консултации, достъп до мрежа от потенциални партньори и селектирани социални предприемачи и интензивна медийна подкрепа от Нова Броудкастинг Груп.

Кандидатстването в ПРОМЯНАТА става лесно чрез онлайн формуляр. Повече за критериите на конкурса, наградния фонд, етапите на селекция и формуляра за кандидатстване вижте на www.nova.bg/promyanata

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти