Спайс Гърлс ще пеят на сватбата на Меган и Хари?

спайс гърлс
Снимка: Getty/Guliver

Полека лека започва да се разкрива списъкът с гости на най-чаканата сватба на годината.

Още една звезда „се изпусна“, като всъщност това образува новина сама по себе си – защото става дума за групата Спайс Гърлс.

Много е вероятно петте дами – най-успешната дамска група в историята на музиката, не само да присъстват като гости на церемонията, но и да пеят на тържеството след бракосъчетанието.

Новината съобщи Мел Би по време на интервю за американски телевизионен канал.

„Питате ме дали знам кой ще ходи на сватбата? Всъщност да, всички момичета от Спайс гърлс получихме покана. Не мога да ви кажа как изглеждаше, защото ще стане прекалено лично“.

На въпроса дали ще пеят, Мел Би хвърлила във въздуха листовете, които държала и извикала „Не мога повече нищо да кажа, ще ме уволнят“.

Тази нейна реакция разбира се, веднага подхрани слуховете за това отдавна чакано завръщане на сцената на Спайс Гърлс.

Трогателното в случая е, че преди 21 години, когато Спайс Гърлс бяха на върха, един от многобройните им фенове беше и малкият принц Хари.

Дори има снимка с тях.

 

На снимката виждаме принц Хари, принц Чарлз и момичетата от групата “Спайс гърлс” на събитие през 1997 година 🌸 като техен голям фен, Хари е решил да ги покани, за да пеят на сватбата му 21 години по-късно ❤️ А Мел Би сподели, че това наистина ще се случи и петте ще имат изпълнение на венчавката му с Меган на 19 май 🌷🌷🌷 #spicegirls #princeharry #wedding #royalwedding #royal #music #meghanmarkle #hugenews #news #viral #trending #uk #uknews #britishnews #victoriabeckham #melc #melb #emmabunton #gerihalliwell #group #girls #instadaily #instanews #lifestyle #lifestylenews @theroyalfamily @kensingtonroyal @usweekly

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on

Няма ли да е много мило, ако сега момичетата пеят на сватбата му?

Още за Спайс Гърлс

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти