"Спайс гърлс" се събират отново?

От ляво надясно: Виктория Бекъм (Пош Спайс), Мел Си, Гери Халиуел, Ема Бънтън и Мел Би
Снимка: Getty/Gulliver

Ема Бънтън от легендарната през 90-те британска група момичета "Спайс гърлс" (Spice Girls) допуска, че дамският квинтет може да се събере отново.

"Наскоро се видяхме с Гери Халиуел и Мел Би. Нищо не се е променило. Продължаваме да се обичаме. Говорихме и за евентуалното събиране на Spice Girls. Момичетата по принцип са "за". Но е малко сложно. Всички имаме соло-кариери и графикът ни е запълнен месеци напред. Ще видим какво ще стане", разказва Бънтън.

Това обаче са само мненията на Бънтън, Джери Халиуел и Мел Би. В преговорите за възобновяването на групата не са се включили останалите два важни елемента от нея, а именно - Виктория Бекъм и Мел Си.

През последните години Виктория на няколко пъти бе категорична, че възкресението на "Спайс гърлс" не я интересува. Причината е шеметната кариера на моден дизайнер, каквато Пош направи и която тя едва ли би зарязала.

Всъщност Бънтън не е съвсем искрена за "соло-кариерите". На практика нито тя, нито останалите ѝ колежки успяха да развият сами в музикалния бизнес. Участията им са неравномерни, защото поколението, което харесваше песните им, вече слуша друг тип мелодии.

Истинска кариера след разпада на квинтета направи единствено Виктория, макар и не в музиката, а на модното поприще.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти