SOS: Кралицата е изключително ядосана на семейството на Меган Маркъл. Задава ли се буря точно преди сватбата?

кралица
Снимка: Cosmopolitan

В случай, че сте пропуснали нечуваната драма, която се развихри около семейството на бъдещата съпруга на принц Хари - Меган Маркъл, ние сме тук, за да ви осведомим: 

1. братът на Меган Маркъл написа отворено писмо до принц Хари, в което го пита дали не е по-добре да отложи сватбата ► Братът на Меган Маркъл: "Хари, още имаш време да се откажеш от сватбата! Помисли си!"

2. бащата на Меган организира "фотосесия" с група папараци, която не завърши добре

3. от друга страна същият този е толкова разстроен от факти номер 1 и 2, че отменя плановете си да присъства на сватбата и в момента се намира в болница. ► Бащата на Меган Маркъл ще претърпи сърдечна операция в навечерието на сватбата ѝ с принц Хари

Но един въпрос трябва да си зададем преди всички други:

Как се чувства Кралицата спрямо този обрат на събитията?

меган хари
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Официално изявление по този въпрос няма, но дори и без такова в случая  е ясно, че Елизабет Втора е бясна на Томас Маркъл и фиаското, което разигра. А всички знаем, че да ядосваш престолонаследника не е добра идея. 

Нейно Величество и херцогът на Единбург ще говорят лично с Томас Маркъл веднага щом той пристигне на 19-ти май за кралския протокол. 

Всички в кралското семейство са изключително притеснени за бащата на Меган. А от своя страна самият Хари се чувства виновен за ситуацията, която се е създала. Ще попитате защо! Защото принцът не иска да наранява или вреди на хората, които обича, а някак това продължава да се случва. 

меган хари
Снимка: Getty Images / Gulliver

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти