Снимките, с които Кейт Мидълтън би вбесила кралицата

Тя е красива, елегантна и изискана. Тя е херцогиня и бъдещата кралица на Англия. Но тя е и стилна млада жена, която често се облича по-дръзко, отколкото позволява строгият дворцов протокол.

Кейт Мидълтън е сред най-красивите и добре обличащи се жени в британския кралски двор. Въпреки че живеем в модерни времена, някои правила и традиции по отношение на облеклото в кралското семейство все още трябва да се спазват.

И въпреки че Кейт се старае, неуморните папараци винаги успяват да уловят скандални кадри, от които на кралица Елизабет Втора вероятно ѝ прилошава. Вижте някои от кадрите, които разкриват твърде много от тялото на Кейт Мидълтън и вбесяват кралицата, в горното видео.

Любима възможност да уловят повече от разголените бедра на херцогинята и даже да надникнат под полата ѝ, са моментите, когато тя седи или излиза от автомобил. В тези случаи късите поли и рокли са особено рискови за Кейт, защото предоставят удобна възможност за неловки снимки.

Подобен риск крият и посещенията и на открито във ветровити дни, когато ефирните рокли с лекота биват повдигани от вятъра, позволявайки на папараците да уловят повече, отколкото е необходимо от тялото на херцогинята.

Подобен риск крият и всички инициативи, свързани със спортни събития, когато херцогинята трябва лично да участва, макар и за малко. Всяко нейно движение се следи от обективите и едно невнимателно навеждане или завъртане в тези моменти може да ѝ изиграе лоша шега.

Вижте тук тоалетите, с които Кейт Мидълтън наруши кралските правила >>>

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти