Смайващата постъпка на принц Джордж, която говори красноречиво за възпитанието му

Обикновено свързваме кралското семейство с изисканост, етикет и дори разглезеност, но edna постъпка на принц Джордж доказва, че и кралските особи могат да бъдат скромни.

Снимка, публикувана от изданието The Sun показва как най-голямото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън посреща доставчици на компанията Waitrose заедно с баща си. Вместо обаче да остави на служителите да внесат торбите с храна, 5-годишният тогава принц собственоръчно взима една от тях (вижте снимката тук).

Най-сладките моменти на принц Джордж

Колкото и незначително да ни се струва това на всички нас, които всяка седмица носим по няколко торби с покупки, според отзивите постъпката на принц Джордж е нечувана за кралска особа.

„Рядко срещано е някой, било то кралска особа, или не, да предложи да внесе доставката“, казва източник на The Sun. „Служителите на Waitrose бяха изненадани приятно да бъдат посрещани редовно от принц Уилям и принц Джордж.“

Това обаче не е първият път, в който си личи доброто възпитание на кралския наследник. Източникът на The Sun казва още: „Джордж определено е услужлив и всеки път пита с какво може да им помогне. Той е много любознателно дете.“

И това не е учудващо, предвид това колко мили и сърдечни изглеждат неговите родители, които няма как да не предадат същите качества с личния си пример. А колкото и изненадани да са всички от поведението на Джордж, постъпката му само може да говори за достойния принц, който расте в Кенсингтън.

Правилата, които трябва да спазват децата в британското кралско семейство

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти