След нещастния инцидент: съпругата на Болдуин моли папараците да спрат да тормозят семейството ѝ

Хилария Болдуин осъжда папараците за това, че са тормозили семейството ѝ след фаталната стрелба на снимачната площадка на филма „Ръжда“.

Операторката Халина Хътчинс, на 42 г., е убита, когато Алек Болдуин използва огнестрелно оръжие като реквизит на снимачната площадка на филма.Хътчинс, оператор на филма, умира, след като е откарана в болницата на Университета на Ню Мексико в Албакърки. Режисьорът Джоел Соуза е ранен при стрелбата и се възстановява.

Вижте повече за нещастния инцидент ТУК >>>

Хилария Болдуин, 37-годишна инструкторка по йога и водеща на подкаст, разкри, че папараци са я снимали „през дърветата на имота“, в който е отседнала.

Твърди се също, че са преследвали семейството ѝ с коли.

Във вторник (2 ноември) в публикация в Инстаграм за изчезналата им котка, Болдуин благодари на тези, които са ѝ помогнали да открие изгубения домашен любимец, но не ги назовава от страх, че папараците ще „тормозят“ и тях.

"Няма да ви споменавам, защото папараците и таблоидните медии се обаждат за всяка една връзка с нас и не искам и вие да бъдете тормозени в треската им да печелят повече пари“, написа тя.
"Докато пиша това, през дърветата на имота, в който сме отседнали, има хора, които ме снимат.

Те не уважиха молбата ни да имаме място, дори след интервюто, което спряхме да направим на другия ден. Преследваха ни с коли - с децата ни.

Няколко страшни момента... това е опасно. Моля ви, чуйте ме.“

По-рано тази седмица Алек Болдуин направи първите си коментари в публичното пространство, откакто се случи инцидента.

Болдуин заяви пред репортер от Backgrid, информационна агенция за знаменитости, че е получил насоки от от шерифския отдел на Санта Фе да не говори за случайното прострелване на Халийн Хътчинс, тъй като е в ход активно разследване.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти