След 10-годишен брак и 3 деца актриса от хитов сериал се събра с екранния си партньор

сериал
Снимка: Demilo Productions, Netflix

„50 нюанса сиво“, „Бриджъртън“, „365 дни“... Колкото и да ни е срам, признаваме си, че сме отделили малка шепа от времето си за тези филми и сериали. Може би критиците ще спорят до края на света дали и каква художествена и еротична стойност притежават те, но едно е ясно - понякога имаме нужда от точно такъв отдушник след края на дългия работен ден.

Естествено продължение на този списък е новият сериал на Netflix "Sex/Life" (Секс/живот), който проследява историята на 30-годишната майка на две деца, която осъзнава, че от парти животно и жена с амбиции се е превърнала в скучна домакиня с хронична сексуална неудовлетвореност. 

В ролята на главната героиня Били Конъли влиза очарователната Сара Шахи, която трябва да избере между перфектния съпруг Купър (Майк Фогел) и бившият ѝ партньор, секси бунтаря Брад (Адам Демос).

Колкото и да е изкушаващо да диагностицираме всичко написано дотук като „клише“, вероятно е ирония, че това, което се случва в сериала, не се разминава особено от реалния живот на главните герои. Но нека започнем отначало.

10-те най-горещи филмови целувки

Бившият съпруг на Сара е актьорът Стив Хауи, от когото има три деца.

Срещат се на снимачната площадка на сериала "Reba" през 2004-та, където Стив влиза в ролята на Ван Монтгомъри, а Сара се появява като епизодичен герой.

Сгодяват се през 2007 година по време на почивка на Хаваите, а през 2009 година сключват брак в Лас Вегас. Първото им дете – Уилям, се ражда в края на 2009 година, а през 2015 година на бял свят се появяват близнаците Вивиън и Нокс. 

През май 2020-та двойката официално подава документи за развод, само месец преди началото на снимките за сериала "Sex/Life". Според източници инициативата е на Сара, която в полето за причина на развода отбелязва „непреодолими различия“.

И така, когато 41-годишната Сара Шахи среща екранната си половинка – 36-годишния Адам Демос, между тях веднага прехвърчат искри. Както вече отбелязахме, те сe запознават през май миналата година, а в началото на 2021-ва за първи път официално разкриват взаимоотношенията си в официалните мрежи. 

Новите звездни партньори не крият чувствата си и редовно споделят общи снимки и мили послания. В едно от тях по случай рождения ден на Адам актрисата признава:

Не знам как двама души от двата края на света могат да имат толкова много общо. Беше ни писано да се срещнем, беше ни писано да сме заедно. Сигурна съм, че срещнах моята сродна душа. Сигурна съм, че срещнах моето завинаги.

Е, определено заглавията от този жанр не се изчерпват с „50 нюанса сиво“ и „Секс/живот“...

Можете да проследите доста други истории на хора с интересен сексуален живот и фетиши! Ако успяхме да събудим любопитството ви, вижте нашия специален филмов списък с горещи предложения ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти