Шинейд О`Конър призна, че има сериозни проблеми

Шинейд О`Конър призна, че има сериозни проблеми
Снимка: Getty/Guliver

Ирландската певица Шинейд О`Конър отмени турнето си заради биполярно разстройство, съобщи самата тя в комюнике.

Певицата отбелязва, че е отложила плановете си за турне в Северна Америка "с огромно съжаление" и допълва, че се чувства "много зле заради биполярно разстройство".

О`Конър споделя, че преживяла "много сериозен срив" между декември и март, но пренебрегнала съвета на лекаря си да не тръгва на турне, защото не искала да разочарова хората.

За личните й проблеми разбраха всички, след като певицата реши да ползва "Туитър", за да споделя нездравословните мисли, които минават през главата й. Тя на няколко пъти обявяваше, че има нужда от помощ, след това отричаше, заявяваше, че е лудо влюбена, после твърдеше обратното и т.н.

"Постъпих много глупаво, като пренебрегнах съвета на лекаря, за мое голямо съжаление, опитвайки се да бъда по-силна, отколкото съм в действителност. Искрено се извинявам за затрудненията, които това може да причини", допълни певицата.

45-годишната певица, която издаде нов албум, наречен "How About I Be Me (And You Be You)?" през март, преживя бурни месеци, като прекрати брака си, продължил само 16 дни през декември, след което обяви, че отново се е събрала със съпруга си

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти