Селин Дион отрече слуховете за връзка, но се сдоби с биографичен филм

Селин Дион
Снимка: Getty

Впечатляващата житейска история на Селин Дион ще бъде превърната във филм.

Няколко източника твърдят, че лентата, която ще бъде френска продукция, се казва „Силата на любовта“ – по името на едноименния хит на певицата “Power of Love” – и трябва да излезе през 2020 г.

Селин Дион
Снимка: Getty

Изданието “Variety” твърди, че филмът ще включва още нейни песни като “All By Myself”, “My Heart Will Go On” и “I’m Alive”, за чието използване звездата и звукозаписната ѝ компания са дали съгласие.

В ролята на Селин Дион ще влезе френската актриса Валери Лемерсие. Лентата ще покаже детството на изпълнителката в Квебек, спечелването на слава още като тийнейджър, както и връзката с покойния ѝ съпруг Рене Анжели, който почина на 73-годишна възраст през 2016 г. след дълга борба с рак на гърлото.

Селин Дион
Снимка: Getty

Междувременно 50-годишната певица отрече слуховете, че има връзка с един от танцьорите си – Пепе Муньоз. По този повод тя сподели пред “The Sun”: „Пресата заяви: „О, Боже, Рене си отиде наскоро, а тя вече е с друг мъж.“ Да, има друг мъж в живота ми, но това не е Мъжът в него. Ние сме най-добри приятели. Но разбира се, прегръщаме се, държим се за ръце и излизаме.“

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти