Сексапилната София: "Съжалявам само за едно"

София Вергара
Снимка: Getty/Images

Редица пъти сме ви казвали колко е важно да се спортува, не само за стегнато тяло, но и за здраве и тонус. Няма да се уморим и занапред да ви го повтаряме smiley

В защита на спорта днес ще ви посочим София Вергара и нейното признание, че съжалява, че не е спортувала като по-млада.

Звездата от комедийния сериал "Модерно семейство" казва, че осъзнава важността на редовното спортуване, едва когато преди две години стана на 40 г.

"Всички знаят, че никога не съм била по тренировките. После навърших 40 и започнах да виждам отпуснати места по тялото си.

Четох много за това как метаболизмът отслабва с напредване на възрастта.

Разбрах, че е крайно време да се взема в ръце. Ще ми се да бях тренирала повече, когато бях по-млада и да бях приела спорта по-сериозно, както сега", казва тя пред списание Shape.

Като по-млада София е харесвала тялото си такова, каквото е, без да полага грижи за него. За да продължи да се харесва обаче, тя вече е включила спорта в дневния си режим. 

"Много харесвах какво ми е дадено. Като всяка жена се оплаквах, че формите ми са твърде големи и т.н., но всъщност харесвах извивките си, хората очакваха да имам извивки.

Сега, благодарение на тренировките, тялото ми изглежда много по-добре от преди", допълва София Вергара.

Камерън Диас е другата дама, която откри спорта в по-късна възраст. Актрисата споделя, че като млада се е радвала на даденото ѝ от природата, позволявала си е да яде всичко и не е спортувала. С минаването на 40 години обаче установила, че нещата не могат да продължават така, ако иска да изглежда добре. 

В момента Камерън е редовна във фитнес залата, също така се храни правилно, даже издаде собствена готварска книга със здравословни рецепти и съвети.

Истината е, че спортът може да бъде само наш приятел и ако сме му верни, ще ни се отплати във времето. Съвсем спокойно можете да правите и упражнения вкъщи! Вижте много такива ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти