С маратонки през деня и в приказна рокля за вечерта: Кейт Мидълтън очарова два пъти в един ден

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Вчера херцогинята на Кеймбридж присъства на откриването на ежегодната изложба на цветя в Челси, където този път показа пред света работата си по градината „Обратно към природата“ и очарова с пролетния си стил.

► Кейт Мидълтън, каквато не сте я виждали

► Семейната идилия, която ще ви разтопи: Кейт, Уилям и децата сред природата

Кейт Мидълтън изглеждаше прекрасно по време и на двата си ангажимента в понеделник. Сутринта херцогинята разведе група ученици из градината, в чийто дизайн участва и самата Кейт, а целта е да насърчава повече деца да прекарват време сред природата.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Мидълтън беше заложила на спортно-елегантна комбинация: бяла риза M.i.h Jeans, бежови панталони  Massimo Dutti, обеци Monica Vinader само за 8 паунда и маратонки Superga, които тя носи не за първи път.

Вижте още снимки от деня в галерията >>>

За официалното откриване на изложбата херцогинята смени небрежния шик с романтична официална визия. Кейт носеше памучно-копринена рокля Erdem на цветя, съчетана с нежна прическа, перлени обеци и ниски обувки в неутралната гама.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Към херцога и херцогинята на Кеймбридж се присъедини кралица Елизабет II, както и още кралски гости като графа и графинята на Уесекс – принц Едуард и Софи.

Вижте още снимки от деня в галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти