Рут Колева с изненада към почитателите си

Рут
Снимка: Васил Германов

Новото видео на Рут Колева вече е факт.

Клипът е към песента "Slow Fire" и е дебютен музикален проект за режисьорския тандем Александър Михайлов-Симеон Дамянов. Заедно с Александър Рут е работила и преди – той е снимал няколко нейни фотосесии.

"Slow Fire" е част от излязлото през септември 2012 EP "Future Sweet" и е записана съвместно със свежите реге агенти Rebelites. Наскоро мини-албумът привлече вниманието на един от най-интересните азиатски лейбъли "Sweet Soul Records", които издават "Future Sweet" в Япония в края на април тази година.

Официалното представяне на видеото към "Slow Fire" ще бъде на 21 март в Sofia Live Club, когато настъпването на пролетта ще бъде официално отбелязано с концерт на Рут.

Идването на новия сезон е и чудесен повод за певицата да изпълни предпремиерно песни от предстоящия си албум, който има всички шансове да се превърне в саундтрак на топлите дни.

С това пролетната треска, завладяла Рут, не свършва.

След броени дни тя ще замине за Лондон, където ще снима клип към първия сингъл от предстоящия си албум. Заглавието на песента, както и на самия албум, засега остават в тайна.

Вижте клипа тук.

Билетите за концерта на 21 март в Sofia Live Clubвече са достъпни в мрежата на Eventim.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти