Роби Уилямс: "Замених стриптийзьорките и кокаина с калмари и топъл шоколад"

роби уилямс
Снимка: Getty

45-годишният Роби Уилямс споделя за радикалните промени, които внася в ежедневието си. Краят на хедонистичното му ежедневие е факт, но любовта му към живота е по-силна отвсякога.

Едно от най-големите вдъхновения безспорно е съпругата му - американската актриса Айда Филд, с която имат 9-годишен брак. Тя е и основната причина да спре тютюнопушенето от година. За отказа от вредния навик Роби споделя:

В началото не исках да го правя. Но в един момент реших, че трябва да погледна на ситуацията от друг ъгъл. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to this dream woman ❤️

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Певецът споделя в откровено интервю, че ако не беше започнал по-здравословен начин на живот, най-вероятно всичко щеше да завърши трагично:

Знаех, че трябва да направя нещо, в противен случай щях да умра. Преобърнах живота си с малки стъпки. 

Можеш да паднеш от коня много пъти. Просто трябва да продължиш да се качваш на седлото. С времето ще усетиш, че започваш да показваш все повече и повече от себе си, че се чувстваш добре в кожата си и живееш пълноценно.

Независимо от положителните резултати, певецът описва преживяното като "дълъг трънлив път". Открива, че е силно податлив към развиване на зависимости още в тийнейджърска възраст. От тогава до ден днешен не спира да се опитва да остане "предимно трезвен". Самият Роби е категоричен:

Мога да се пристрастя към всичко. 

Музикантът е пример и вдъхновение за всеки, който иска да се превърне в една по-добра версия на себе си. Не е лесно, но тъкмо затова е специално. 

В края на миналия месец Роби Уилямс издаде своя първи Коледен албум. Стоплете душата си в този студен декемврийски ден със специален музикален поздрав:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти