Рич Форестър от „Дързост и красота” е вече тук: „Възхитен съм от България!”

Рич Форестър Рон Мос Дързост и красота
Снимка: Getty

Актьорът и музикант Рон Мос, изиграл един от най-легендарните образи в историята на телевизията, е вече в България. Това съобщават организаторите на концерта Hollywood Night, който ще се състои на 2 септември в Античния театър, в Пловдив.

Любимецът на поколения българи от сериала "Дързост и красота" излиза на сцената заедно с Мaрия Eлeнa Инфaнтинo, както и с Орлин Горанов.

"Възхитен съм от България. Толкова е красиво и зелено тук. Виното ви е толкова добро, а храната - нямам думи. Радвам се, че ще имам възможност да прекарам повече време тук в компанията на толкова сърцати и гостоприемни хора. Нямам търпение и да се срещна с българската публика. Ще бъде страхотен концерт, не го пропускайте", каза артистът.

Той е у нас в компанията на жена си Девин и кучето им - Господин Принс.

рич форестър дързост красота
Снимка: Getty

Рон Мос, съпругата му и Мария Елена ще се включат в традиционен български гроздобер около Пловдив, където ще имат възможността да се запознаят с начина на приготвяне на вино още от първата стъпка. Те ще опитат различни вина и ще се насладят на българската природа, преди да отпътуват обратно и да започнат репетиции за концерта на 2 септември.

В 90-минутния спектакъл ще звучат класики като "Baby come back" на Player, "Angel" на Роби Уилямс, "Quando Quando", шлагери на Едит Пиаф и Далида и някои от най-популярните и харесвани от публиката песни на Орлин Горанов.

Рoн Мoc идвa у нас блaгoдaрeниe нa приятeлcтвoтo cи с Мaрия Eлeнa Инфaнтинo. Тя oт гoдини прaви уcпeшнa кaриeрa в Лос Анджелис и гacтрoлирa нa рaзлични мeждунaрoдни cцeни. Бaщa ѝ e oпeрният пeвeц Луиджи Инфaнтинo, пaртнирaл си нa oпeрнaтa cцeнa c лeгeндaтa Мaрия Кaлac и пиcaл музикa зa филми нa Фрaнcиc Фoрд Кoпoлa. Мaйкa ѝ e oпeрнaтa пeвицa Рaйнa Никoлoвa Инфaнтинo, възпитaничкa нa римcкaтa aкaдeмия "Caнтa Чeчилия", твoрилa нa oпeрнaтa cцeнa зaeднo c лeгeндaтa Мaриo дeл Мoнaкo.

Как изглеждат днес актьорите от сериала "Алф"

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти