Раздяла за Григор Димитров и Лолита Османова?

Понякога активността на знаменитостите в Instagram говори по-красноречиво за живота им, отколкото самите те. Но дали такъв е случаят с двойката Григор Димитров и Лолита Османова?

Милиардерската наследница вече не е сред последователите на най-добрия ни тенесист в социалната мрежа, а за разлика от преди, самият той също не следва рускинята, която развива успешно два профила, предават от Gong.bg. Това накара фенове и наблюдатели да заподозрат, че двамата вече не са заедно.

Интересно е обаче, че Гришо и Лолита никога не са публикували обща снимка в официалните си профили в Instagram, отбелязва Vbox7. Техни общи кадри сме виждали единствено в споделени от тях сторита и във фен страница на Гришо, където администраторите са запазили и публикували следната снимка.

Двойката последно бе забелязана заедно на рождения ден на Лолита в началото на този месец. Тогава от публикациите ѝ стана ясно, че 30-годишният спортист е успял да се включи в празненствата в Монте Карло, на които присъстваха нейното семейство и приятели.

Вижте още снимки на Лолита и нейния луксозен начин на живот >>>

Тази седмица обаче 26-годишната рускиня сподели нови кадри от разходка в Кан, на които бе сменила смятания за годежен пръстен с друг, със син камък. За първи път тя показа бижуто с диамант в началото на май, когато се прибра в родния си град Налчик, република Кабардино-Балкария. Тогава започнаха слухове, че с Григор са се сгодили, а само 2 седмици по-късно тя го придружи в България, припомнят от Gong.bg.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти