Разберете за какво не съжалява Тина Търнър

Напоследък изпълнителката има за какво да се усмихва, особено след като в средата на юли сключи брак с партньора си от близо 30 години - немския музикален продуцент Ървин Бах
Снимка: Getty/Guliver

Невероятната Тина Търнър не съжалява, че е слязла от сцената през 2009 г., защото изпитала голямо облекчение да не пее повече.

73-годишната певица разкри, че нямала никакви резерви относно оттеглянето си от светлината на прожекторите. В телевизионно интервю с Опра Уинфри тя заяви:

"От дълго време мислех в тази насока. Трудила съм се усилено през целия си живот, никой нищо не ми е дал наготово. Когато започнах да се грижа за моето семейство, си казвах: "Иска ми се някой да свърши това и за мен", но знаех, че няма да стане, така че работех и щом спрях да се занимавам с шоубизнес, имах балансиран бюджет. Наясно бях, че от финансова гледна точка мога да си го позволя и когато спрях да пея, се отдадох на почивка и повечко сън".

"Опитах да забравя всички тези стресиращи моменти през годините. Дори в гримьорната, когато не бях в настроение да се кача на сцената, всеки път, щом идваше време да бъда Тина, нещо се преобръщаше и това е професионалната ми отговорност. Независимо как се чувствах, колко болна бях..., аз пеех, защото исках да зная, че тръгвайки си от концерта, публиката ще е прекарала приятно", допълни Тина, чиито албуми са продадени в над 200 млн. копия по света.

"Трябваше да се оттегля и да не се тревожа. Никой никога не узна колко уморена всъщност бях от пеенето и танцуването накрая", разказа още носителката на девет награди "Грами".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти