Първият рожден ден на Меган Маркъл като херцогиня на Съсекс: ето как ще прекарат празника двамата с Хари

Първият рожден ден на Меган Маркъл като херцогиня на Съсекс: ето как ще прекарат празника двамата с Хари
Снимка: netinfo

Миналата година Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха 36-тия рожден ден на Меган като направиха пътешествие до Африка... Континентът, където прекараха и медения си месец. 

И тъй като тази година Меган за първи път ще посрещне рождения си ден (който е на 4 август) като омъжена за Хари жена и херцогиня на Съсекс, кралските хроникьори вече имат информация как двойката ще прекара празника.

Според източници от двореца Кенсингтън семейството на Меган и Хари точно на 4 август, което се пада тази събота, ще присъства на сватбата на приятеля от детството на Хари - Чарли ван Страубензи и неговата годеница Дейзи Дженкс.

Хари и Чарли са приятели от дълги години и дори са посещавали едно и също училище в Бъркшир.

Чарли бе и сред специалните гости на сватбата на двойката, както и на сватбеното парти след церемонията. Твърди се дори, че Хари ще бъде кум на предстоящото бракуване.

Снимка: netinfo

Засега не е ясно дали и Меган ще има някаква по-специална роля в сватбата или ще бъде неговата "плюс един" на предстоящата женитба.

Сватбата на приятеля на Хари ще бъде на брега на морето, така че нямаме търпение да видим какъв тоалет ще подбере Меган за повода, още повече, че ще бъде и рожденичка! Все пак един път се става на 37!

Всъщност - това никак не ни очудва. Какво по-интересно от това да прекараш първия си рожден ден като омъжена жена като присъстваш на друга сватба! Браво, Меган! Пожелаваме им весело прекарване!

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти