Първата любов на Кейт Мидълтън, която я оставя с разбито сърце и я води към принц Уилям

Кейт Мидълтън е била романтично свързана с принц Уилям през по-голямата част от живота си. Почти всеки знае историята - двамата се запознават като студенти в университета Сейнт Андрюс в Шотландия през 2001 г., стават приятели, а по-късно се влюбват.

Но преди Уилям в живота на 19-годишната Кейт е имало друг мъж – Хари Блейклок, нейната първа любов, след която тя останала „с разбито сърце“, разкриват нейните приятели от колежа.

Докато посещава престижния колеж Марлбъро, Кейт се запознава с капитана на хокейния отбор Блейклок и остава омагьосана от него. Романсът им обаче не продължава дълго и то не по избор на Кейт.

Преди да отиде да учи в университет, Кейт прекарва известно време във Флоренция, изучавайки изкуство в италианския град. По същото време там бил и Блейклок, но въпреки това нищо не се случило между двамата.

Докато била във Флоренция, Кейт не се срещала с никого, но въпреки това все още мислела непрекъснато за Хари, който не спирал да дава на бъдещата принцеса смесени сигнали и фалшиви надежди (хей, всички сме били там, момичета).

„Когато Кейт пристигна във Флоренция, тя беше наистина увлечена по Хари“, казва неин приятел пред The ​​Mail on Sunday. „Тя говореше за него през цялото време и изглежда, че той доста я беше объркал." 

В онези дни мислите на Кейт били обзети от това как може да си го върне, но очевидно нещата между нея и ученическата ѝ любов не се получили.

Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска особа?

По-късно Блейклок се оженил за приятелка на Кейт от училище. Днес той работи като партньор в Lockton, най-голямата независима застрахователна брокерска къща в света.

Както всички знаем, животът на Кейт също се развил доста добре след това. Тя среща някакъв непознат тип на име Уилям в университета Сейнт Андрюс, в крайна сметка става негова приятелка, по-късно съквартирантка, а след това двамата се влюбват.

„Тя има наистина палаво чувство за хумор", споделя принц Уилям. Принцът признава, че и самият той има такова чувство за хумор и именно това ги е сближило.

уилям кейт
Снимка: TikTok

"Беше страхотно забавно, посмяхме се наистина добре и тогава нещата се случиха“, казва той в интервю по случай техния годеж през 2010 г.

Е, какъв е изводът от всичко това, дами? Онзи мъж, по когото въздишате и който така и не ви дава това, от което се нуждаете, може да е просто прелюдията към вашия принц. ;)

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти