Първа публична поява след преместването в САЩ: принц Хари и Меган Маркъл даряват продукти на нуждаещи се

Меган и Хари
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс направиха първата си поява на обществено събитие, откакто се преместиха в САЩ.

Принц Хари и Меган Маркъл станаха доброволци към благотворителна организация Baby2Baby, която осигурява продукти от първа необходимост като пелени, кърпички и дрехи за деца и семейства в нужда. В Лос Анджелис двамата се присъединиха към останалите участници в раздаването на консумативи край местно училище.

Източник, близък до херцога и херцогинята, казва, че двойката раздавала училищните принадлежности на семействата и помагала на децата да изберат и пробват новите си раници. Въпреки 32-градусовите температури, Хари и Меган са били решени да обслужат всяко дете, чакащо на опашка.

От снимките виждаме, че двамата носят защитни ръкавици и маски, като тази на херцогинята е на марката Royal Jelly, основана изцяло от чернокожи жени в Ню Йорк. С това Меган отново обръща внимание към социалните проблеми в родината си.

Неправителствената организация Baby2Baby е една от четирите, към които двойката беше призовала за дарения от свои почитатели по случай първия рожден ден на сина си Арчи през 2019 г.

Участието в събитието е поредният ангажимент на принц Хари и Меган Маркъл тази седмица. В понеделник те разговаряха с млади лидери от Тръста на кралицата към Общността на нациите относно важността да бъдеш доброжелателен в интернет и използването на цифрови медии за добро. По време на виртуално събитие по-късно херцогинята обсъди и нуждата от упражняване правото на глас по повод предстоящите избори за президент в САЩ на 3 ноември.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти