Принц Уилям разказва колко прекрасно (но и отговорно) е да бъдеш баща!

Принц Уилям разказва колко прекрасно (но и отговорно) е да бъдеш баща!
Снимка: Getty

Херцогът на Кембридж посети две благотворителни организации в подкрепа на психичното здраве сред мъжете и даде практични съвети на участниците в курс по програмата "Бъдещ татко".

"Доста е притеснително, когато видим колко крехки са бебетата, когато се родят", каза той.

g
Снимка: Getty

g
Снимка: Getty

Принц Уилям засегна и практични въпроси от същността на бащинството и баланса между работа и родителски ангажимент, дори ежедневни трудности като смяната на пелени.

g
Снимка: Getty

Като баща на три деца - принц Джордж (на пет години), принцеса Шарлот (на три години) и принц Луи (почти на годинка) - херцогът на Кембридж има солиден опит в отглеждането на деца.

g
Снимка: Getty

g
Снимка: Getty

"Никога не е просто и ясно", сподели Уилям.

Принцът посети и "The Lions Barber Collective" - международно обединение на специалисти в областта на мъжкото подстригване, което провежда кампания за превенция на самоубийствата.

Стилистите на мъжки прически преминават обучение, където научават как да откриват депресия или друго психично отклонение при клиентите и да ги насочат за компетентна помощ.

g
Снимка: Getty

g
Снимка: Getty

Кампанията "Heads Together" - в превод "Да помислим заедно" - е основана от херцога и херцогинята на Кембридж. В нея участват и херцогът и херцогинята на Съсекс. Целта на кампанията е да противодейства на заклеймяването на хората с психични отклонения и да промени начина на обсъждане на темата в обществото.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти