Принц Уилям откровено за бащинството: „Това е един от най-плашещите моменти в живота“

принц Уилям Кейт Мидълтън деца
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън е edna от малкото кралски особи, която е говорила откровено за майчинството, а в нов документален филм нейният съпруг, херцогът на Кеймбридж, говори откровено за живота като баща, и как смъртта на неговата майка, принцеса Даяна, го е повлияла като родител.

„Футболът, принц Уилям и нашето психично здраве“ среща 37-годишния наследник на трона със спортиста Марвин Сордъл, пред когото принц Уилям нарича момента, в който става баща, един от „най-страшните“ в живота му.

„Да имаш деца е събитието, което най-много променя живота ти“, съгласява се принц Уилям с футболиста. След като Сордъл споделя за детството си без баща, херцогът на Кеймбридж казва: „Мисля, че когато си преживял някаква житейска травма, например, както казваш, баща ти не е бил наоколо, а моята майка почина, когато бях по-млад, емоциите се връщат скоростно.“

„Аз и Катрин, конкретно, се подкрепяме и преминаваме през тези моменти заедно и някак си се развиваме и учим заедно“, добавя Уилям за съпругата си Кейт Мидълтън. Двойката има три деца - 6-годишният принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлът и 2-годишният принц Луи.

Вижте тук снимки от първия учебен ден на Джордж и Шарлът заедно с родителите им >>>

„Мога напълно да се идентифицирам с това, което казваш за появата на децата“, отбелязва още той. „Това е един от най-невероятните моменти от живота, но също така е и един от най-страшните.“

принц Уилям Кейт Мидълтън деца
Снимка: Getty

Документалният филм „Футболът, принц Уилям и нашето психично здраве“ е част от британска инициатива за умствено здраве и ще бъде излъчен по BBC One на 28 май. За продукцията херцогът на Кеймбридж се среща с играчи и фенове от народа и елита, за да обсъди открито предизвикателствата пред психичното здраве – една от най-важните каузи на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти