Принц Уилям и неговият мистериозен белег на челото (като този на Хари Потър)

Принц Уилям има интересен белег в лявата част на челото си, който той сам нарича „белега на Хари Потър“, още преди повече от 10 години.

В интервю от 2009 г. той споделя: „Кръстил съм го така, защото  понякога "свети" и хора го виждат, но друг път изобщо не се забелязва.“

Произходът на този белег отляво обаче е не е магичен – Уилям го получава след удар с голф стик по време на игра, когато е на 13-годишна възраст.

h
Снимка: Getty

В същото интервю той обяснява: „Намирахме се на полето и в следващия момент незнайно откъде се появи желязото, което ме удари в лицето.“

Тогава Уилям е откаран в близката болница, където се налага да му направят 24 шева за да зашият раната. Процедурата трае 7 минути. Майка му принцеса Даяна е неотлъчно с него в тази вечер, докато баща му е критикуван, че ги е оставил сами и е отишъл на официален прием в лондонската опера.

h
Снимка: Getty

Любопитен е факта, че и съпругата му Кейт Мидълтън, също има подобен белег от лявата страна на главата,който обаче е скрит от косата и.

Но докато Кейт Мидълтън никога не е говорила публично за белега си, Уилям не само споделя за него, но и използва всеки подходящ момент, за да го покаже – например при срещите си с деца по време на различни организирани събития.

h
Снимка: Getty

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти