Един чаровен малък принц на 4: Луи сияе с голяма усмивка на новите снимки за рождения си ден

Честит 4-и рожден ден на принц Луи!

В навечерието на празника на младия принц от двореца Кенсингтън публикуваха няколко нови портрета на Луи, заснети от майка му. На снимките най-малкото от децата на Кейт и Уилям носи риза с яка под сив пуловер (облекло, напомнящо стила на принц Уилям) и сини шорти, докато играе на плажа.

Херцогинята на Кеймбридж отдавна е известна с любовта си към фотографията и е правила и преди снимки на децата си, които ни позволяват да надникнем в кралския живот. Кейт направи и официалните портрети за рождения ден за осмия рожден ден на принц Джордж миналата година.

За последно Луи беше видян на празничната картичка на херцозите на Кеймбридж за 2021 г., на която позира заедно с големия брат Джордж и шестгодишната си сестра принцеса Шарлот, както и с Уилям и Кейт. Снимката е заснета по време на семейно пътуване до Йордания по-рано същата година.

От началото на пандемията от коронавирус децата на Уилям и Кейт имат минимално публично присъствие, въпреки че Джордж и Шарлот придружиха родителите си на възпоменателната панихида за принц Филип през март и на службата за Великден миналата неделя.

Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот на службата в памет на принц Филип
Кейт Мидълтън, принц Уилям и децата на великденска служба в Уиндзор

Кейт по-рано разкри как Луи се приспособява към „новото нормално“ в интервю за BBC Breakfast, като каза: „Луи не разбира социалното дистанциране. Той излиза навън с желание да гушка всички, особено бебета по-малки от него.“

Дори на тази млада възраст принц Луи вече се подготвя за кралския живот. Той направи своя дебют на червения килим през декември 2020 г. по време на семейна вечер в театъра и направи първото си публично изказване през октомври 2020 г., като зададе собствения си животински въпрос на сър Дейвид Атънбъро във видео, споделено в социалните мрежи. Луи очарователно попита известния натуралист: „Какво животно харесваш?“

Кейт, Уилям и трите им деца на червения килим

Но може би най-известният му момент досега беше дебютът му на балкона на Бъкингамския дворец през юни 2019 г. за годишното публично честване на рождения ден на кралица Елизабет.

Неговото ентусиазирано махане и сочене към самолетите, прелитащи над тях, беше момент, който накара дори и родителите му едва да сдържат смеха си.

Едно щастливо кралско семейство

Вероятно Луи ще се появи отново на честванията този юни, когато кралското семейство ще се събере за тържествата, отбелязващи платинения юбилей на кралицата, която отбелязва рекордните 70 години на трона.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти