Принц Хари се готви за „труден разговор“ с кралицата?

принц Хари Елизабет Втора
Снимка: Getty

Херцогът на Съсекс се връща в Обединеното кралство, предава Page Six. Източници, близки до принц Хари, споделят, че целта на пътуването е сериозен разговор с кралица Елизабет Втора у дома.

Според информация от на The Sun членовете на кралския персонал са уведомени да подготвят имението Фрогмор Котидж в Уиндзор – предишният дом на херцога и херцогинята на Съсекс, за пристигането на Хари. Съпругата му Меган Маркъл и синът им Арчи обаче не се споменават, което означава, че най-вероятно принцът ще пътува сам.

принц Хари
Снимка: Getty

„На служителите в Уиндзор е казано да се подготвят за възможността Хари да се върне. Казват им, че това може да стане до седмици, но името на Меган не беше споменато“, казва източник на изданието.

„Има всякакви въпроси, по които да се говори - не само политическите му изявления, но и ситуацията с неговата виза в САЩ. Въпреки че ще трябва да се изолира за две седмици, имението е достатъчно голямо за разговори на дистанция.“

Смята се, че принц Хари и Елизабет Втора ще обсъдят скорошната му поява с Меган, при която призоваха американците да гласуват на предстоящите президентски избори - нещо, което двамата не биха могла да направят, докато все още бяха висши членове на кралското семейство, тъй като протоколът ги задължава да не показват политически пристрастия.

„Хари и Меган са изгорили някои важни мостове, които може би са непоправими“, казва кралският биограф Пени Хунор пред The ​​Mirror. „В момента това изглежда не ги притеснява. И не виждам Меган да иска път назад.“

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти