Принц Хари доказа, че е най-големият фен на Меган Маркъл

Херцогът и херцогинята на Съсекс завършиха 16-дневната си кралска обиколка в последния ден на октомври, но не и без да очароват отново Нова Зеландия и останалия свят.

Този път не става въпрос за разкошни рокли и екзотични приключения, а няколко романтични момента между двамата по време на разходка в живописните секвойни гори на градчето Роторуа.

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

По-внимателните наблюдатели забелязаха, че принц Хари е услужил на бременната си съпруга със своето яке, което беше забелязан да носи няколко дни по-рано. Така по време на разходката той е без връхна дреха (но за какво му е, щом върви за ръка със своята дама, а любовта ѝ е достатъчна, за да го топли?).

И това ако не е достатъчно романтично, принц Хари оправда титлата си с още един мил жест от същия ден. По време на същата разходка херцогът на Съсекс е привел в действие фотографските си умения, за да направи снимка на любимата си, която се появи в официалния профил на кралското семейство в Instagram.

На умилителния кадър Меган е заснета сред огромните дървета, сложила ръка върху нарастващото си коремче, а текстът към снимката гласи:

„Съобщение от хергоца и херцогинята на Съсекс: „Благодарим ти, Нова Зеландия, за последната най-прекрасна седмица от нашата обиколка. За нас беше привилегия да се срещнем с толкова много приветливи кивита (начин, по който наричат жителите на страната – бел. ред.). Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия – тръгваме си вдъхновени и с мисълта, че всеки един от нас е способен да донесе промяна. „Дъждът, който освежава пресъхналата земя, е съставен от отделни капки.“ – Кейт Шепърд.“

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

В публикацията херцогът на Съсекс е посочен като фотограф, а ние нямаме търпение да видим още от неговите умения зад камера по време на бременността на Меган.

Вижте тук снимки от романтичната горска разходка на принц Хари и Меган Маркъл >>>

Прочетете още за кралското турне на Хари и Меган:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти