Примирие за Анджелина Джоли и Брад Пит покрай Деня на бащата

Анджелина Джоли
Снимка: HelloMagazine

След като съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече достъп на Брад Пит до децата им, изглежда, че бившите съпрузи са постигнали споразумение.

По случай Деня на бащата (който в САЩ се отбелязва на 17 юни) Брад Пит е пътувал до Лондон, за да прекара време с наследниците си.

В момента те придружават майка си в британската столица, където актрисата снима продължението на „Господарката на злото“, в който ще участват още Ел Фанинг, Джуно Темпъл, Мишел Пфайфър.

Източници на изданието HollywoodLife.com казват, че Джоли е „емоционална и загрижена“ спрямо новото съгласие, което двойката постига едва седмица след решението на съда.

Докато Пит е прекарал празника с децата, Джоли е била заета със собствено пътуване. Тя е направила своето пето посещение в Ирак (и общо 61-вото си пътуване на мисия) като част от хуманитарната работа съвместно с Агенцията на ООН за бежанците.

По повод визитата си в Западен Мосул, който се спасява от Ислямска държава преди по-малко от година, актрисата и хуманитарист каза:

„Това е най-голямото опустошение, на което съм била свидетел през всички години на работа с Агенцията на ООН за бежанците. Хората тук са изгубили всичко: домовете им са разрушени, бедстват и нямат лекарства за децата си, а на много от тях им липсва и течаща вода за основни нужди. Все още са заобиколени от тела сред отломките. След невъобразимата травма на окупацията сега те се опитват да построят наново къщите си, с малка или без никаква помощ.“

Джоли поощри жителите за тяхната сила и сплотеност, но наблегна на факта, че „те се нуждаят от нашата подкрепа“.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти