Специално

Ралица Паскалева 10 години по-късно: как се промени от първите роли в киното до днес

Ралица Паскалева е не просто едно от най-красивите лица в телевизионния ефир. Нейната харизма и безспорният ѝ талант отдавна са ѝ отредили специално място в българското кино.

През последните няколко години Ралица е водеща на хитовото риалити „Игри на волята“, а през пролетта двамата с екранния ѝ партньор Дими Алексиев плениха публиката с имитациите си в „Като две капки вода“.

Освен на успешна телевизионна кариера, Ралица се радва и на своето прекрасно семейство, което съвсем скоро ще се увеличи с още един член.

След като през юни обяви, че е бременна, мнозина очакваха, че Ралица ще се отдаде на почивка и няма да участва в петия сезон на „Игри на волята“. Тя обаче доказа, че наистина може всичко и сподели няколко прекрасни кадъра от снимките на шоуто в Instagram през последния месец.

На снимките в социалните мрежи Ралица изглежда по-красива от всякога, а феновете нямат търпение да я гледат за пореден път в предаването.

Още преди 13 години, когато Ралица влиза в първата от многото си роли, става ясно, че тя притежава всичко необходимо, за да завладее сърцата на публиката.

В началото звездата ѝ изгрява на малкия екран със запомнящи се роли в сериалите "Столичани в повече" и "Кантора Митрани", както и в чуждестранната продукция "Код червено" (2013).

В богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON попаднахме на филма „Корпус за бързо реагиране 2“, чиято премиера е точно преди 10 години и в който е една от първите роли на Ралица в киното. Героинята ѝ Дженифър е коренно различна от самата актриса – тя е богата, невъзпитана глезла, която говори на диалект и прекарва времето си в шопинг и купони.

Ралица Паскалева
Снимка: EON | Instagram

Ролята на Ралица в забавното продължение на „Корпус за бързо реагиране“ от 2012 г., който също е наличен във видеотеката на ЕОН, е изключително важна за заплетения (и доста смешен) сюжет.

В екшън комедията светът е застрашен от ядрен взрив, като ключът към спасението на всички се намира на върха на маникюра на Дженифър.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Смехът и забавлението в „Корпус за бързо реагиране 2“ са гарантирани още благодарение на Башар Рахал, Диана Любенова, Китодар Тодоров, Васко Мавриков и Евгени Будинов в главните роли, а малки, но запомнящи се появи правят още Асен Блатечки, Лилия Маравиля, Луиза Григорова-Макариев. 

Още с това участие 24-годишната тогава Ралица доказва, че умее да бъде не само красива, но и доста забавна, както и да се превъплъти дори в най-далечните от нея самата образи. Така тя прави заявка за успешната си кариера в следващите 10 години.

Тя извървява голям път от роли на ученичка в гимназията до лекар и майка, като във всяка една от тях не спира да пленява с красотата и таланта си.

Ралица Паскалева
Снимка: EON | Instagram

Днес в социалните мрежи Ралица сияе до съпруга си, волейболиста Теодор Салпаров, и техния син Максим, докато двойката очаква и второто си дете.

Преди няколко дни Теодор имаше рожден ден и по този случай актрисата го поздрави с емоционален пост:

Постът събра повече 6 хиляди харесвания, като много от последователите на актрисата, сред които Мария Илиева и Ники Кънчев, пожелаха на младото семейство много щастие, здраве и успехи.

А ние сме убедени, че Ралица няма да спре да ни изненадва и очарова от екрана и нямаме търпение за следващите ѝ проекти. 

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти