Пореднa звезднa раздяла

Дани Миноуг под ръка с вече бившия си съпруг Крис
Снимка: Getty/Guliver

Дани Миноуг – сестрата на Кайли Миноуг, официално обяви раздялата си с Крис Смит.
Двамата бяха заедно четири години и имат син – Итън.

Истинската причина за раздялата им не се споменава, казва се само, че двамата са решили, че така е най-добре и че ще останат приятели.

Носят се, обаче, редица слухове, че Крис е изневерявал на жена си и тя е решила, че повече няма да търпи подобно поведение от негова страна.

Близки до 40-годишната певица разкриват, че тя всячески се е опитала да спаси брака си, включително и като е отказала да участва отново като съдия в шоуто Х-фактор, за да не се налага да е далеч от дома.

Смит, който е със седем години по-млад от съпругата си, имал други виждания за съвместния им живот и преди две седмици просто си събрал багажа и се изнесъл от къщата им.

Интересни са нещата, които Дани споделя с последователите си в "Туитър“. Неотдавна тя написа: "Никога не преследвайте любовта. Ако не сте я получили безусловно от човека насреща, не си заслужава да я имате“, а в друго съобщение каза: "Да простиш на някого не означава да забравиш какво е направил. Това просто означава да се отдалечиш от болката.“

Съпругът й не остана по-назад и също реши да сподели своето виждане за нещата, като написа: "Покажете ми перфектна връзка и аз ще ви посоча лъжци. Винаги има възходи и спадове, но нещата са преувеличени, когато си в обществен интерес.“

За момента двамата помолиха да се уважи личното им пространство и трудния период, които преживяват и отказаха да правят повече коментари.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти