Племенницата на Камила Паркър-Боулс, която за малко да се окаже на мястото на Кейт Мидълтън

кралско семейство
Снимка: Getty

Макар че принц Уилям и Кейт Мидълтън са женени от осем години, а той (както и ние) не си представяме друга на нейно място, е имало вероятност херцогиня на Кеймбридж да стане жена с аристократичен произход.

Според информация от кралския биограф Андрю Мортън и няколко други източници, преди наследникът на короната да срещне бъдещата си съпруга в университета, той е имал интерес към племенницата на Камила Паркър-Боулс (сегашната съпруга на баща му принц Чарлз).

кралско семейство
Снимка: Getty

В книгата си „Уилям и Катрин“ Мортън разказва, че Уилям е проявявал интерес към Ема Паркър-Боулс през 1999 г. Според писателя 17-годишният тогава принц е често е „гледал с обожание“ 25-годишното момиче, което днес работи като журналист и телевизионен водещ.

През 1999 г. източници на изданието “Sunday People” потвърждават привличането помежду им: „Той наблюдаваше Ема с любов, а тя попиваше всяка негова дума. Понякога той се взираше в нея с такова обожание, че става малко неудобно. Той отвсякъде изглеждаше като млад мъж, който се влюбва.“

Историята на Уилям обаче не продължава с Ема, когато принцът среща Катрин Мидълтън в университета „Сейнт Андрюс“ в Шотландия. Въпреки развоя на събитията, Ема дори получава покана за кралската сватба през 2011 г. и преди големия ден дори споделя: „Бях наистина трогната. Изненадах се, защото знам, че не е поканил много хора.“

Племенницата на Камила Паркър-Боулс се изказва и ласкаво за Кейт Мидълтън, наричайки я „зашемятяваща“, а за принц Уилям споделя: „Той можеше да се разглези, но той не отиде в тази посока и притежава много повече скромност, отколкото много хора, които познавам“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти