Пинк изненада целия свят - разкри, че е бременна с уникална снимка

Пинк изненада целия свят - разкри, че е бременна с уникална снимка
Снимка: netinfo

Хитовата изпълнителка Пинк обяви, че е бременна с второто си дете в социалните мрежи и то с разтапяща сърцата снимка. На кадъра тя изглежда като истинска богиня, а бременното ѝ коремче е повече от видимо. Певицата позира с 5-годишната си дъщеря Уилоу, като и двете носят бели рокли и шапки, а вятърът развява косите им.

Изражението на Пинк показва истинско спокойствие и щастие, докато погледът ѝ е зареян някъде в далечината. Тя е написала под снимката “Изненада”. Това ще бъде второ дете за нея ѝ съпругът ѝ Кери Харт. Двамата са женени от 2006 година.

По-рано тази година Пинк сподели, че преди да се роди първото им дете, връзката им е била нестабилна и са се разделяли два пъти, но сега са много сплотено семейство и двамата често заспиват заедно, гушкайки дъщеря си. Певицата споделя още, че Харт е невероятен баща.

 

Surprise!

A photo posted by P!NK (@pink) on

Самата Пинк е пример за добра майка, която винаги е държала семейството и детето си на първо място. Тя е сред известните майки, които подкрепят кърменето и застава зад позицията, че всяка майка би трябвало да кърми детето си, стига да няма някакъв здравословен проблем, който пречи на този толкова естествен акт.

“Обожавам майчинството. Винаги съм искала да бъда майка и отдавна съм взела решението, че семейството ми винаги ще бъде най-големият ми приоритет.”

Честито на Пинк! Очакваме с нетърпение на бял свят да се появи новият член на страхотното ѝ семейство!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти