Памела Андерсън се раздели със съпруга си само 12 дни след сватбата

Памела Андерсън
Снимка: Getty

За пети път сватбени камбани прозвучаха за Памела Андерсън по-миналата седмица, но семейното щастие на актрисата отново е под въпрос.

В официално изявление за Entertainment Tonight 52-годишната Андерсън споделя, че с избраника ѝ – 74-годишният продуцент Джон Питърс, са разделени. „Бях трогната от топлия прием на Джон и моя съюз. Ще бъдем много благодарни за подкрепата ви, докато прекарваме време поотделно, за да преосмислим какво искаме от живота и един от друг“, казва актрисата.

„Животът е пътуване, а любовта – процес. Имайки предвид тази универсална истина, ние взаимно решихме да оставим настрана формализацията на нашия брачен сертификат и да вложим вяра в процеса. Благодарим, че уважавате личното ни пространство.“

Източник на ET споделя: „Памела помоли за почивка, а Джон проявява разбиране. Всичко се случи толкова бързо. Тя има нужда от малко време.“ Според източник на Hollywood Reporter, който първи съобщи новината, двойката не е подала документи за своето брачно свидетелство.

► Памела Андерсън се омъжи за своя стара любов

Памела Андерсън и Джон Питърс се ожениха на изненадваща церемония в Малибу, Калифорния, на 20-ти януари. Това е пети брак и за двамата, като любовта им започва преди три десетилетия, когато се срещат за кратко.

Припомнете си тук най-кратките звездни бракове >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти