Откровената изповед на edna жена, която не се притеснява от теглото си

Лизо
Снимка: Getty

Лизо е R’n’B и хип-хоп сензация, която освен с музиката си, е вдъхновение за милиони жени по света заради тялото си, което не се срамува да покаже разголено на сцената. Откакто тя живее под светлините на прожекторите обаче не липсват и критики относно теглото ѝ, с което мнозина смятат, че не дава здравословен пример на почитателите си.

32-годишната изпълнителка отговори на критиките с видео, което публикува в социалната мрежа TikTok. В него Мелиса Джеферсън, каквото е истинското ѝ име, не само спортува с фитнес уреди, прави клякания, скача на въже, но и се наслаждава на тялото си в огледалото.

@lizzo

if you’re not a fat shamer... keep scrolling... ok now that all the fat shamers are here 🧚🏾‍♀️✨

♬ Buttercup - Jack Stauber

„Хей, през последните пет години спортувам редовно и за някои от вас може би ще се изненадат, че не го правя, за да имам вашия идеален тип тяло“, разказва тя зад кадър.

„Спортувам, за да имам идеалния според мен тип тяло. И знаете ли какъв тип е това? Не е ваша работа. Понеже съм красива, силна, върша си работата и оставам с нея. Така че следващия път, когато искате да се нахвърлите върху някого и да го съдите, независимо дали пие зеленчукови смутита, или яде McDonald's, тренира или не, какво ще кажете да погледнете себе си и да се притеснявате за собственото си тяло, защото здравето не се определя само от това как изглеждате отвън, здравето е и това, което се случва отвътре. И много от вас трябва да се пречистите вътрешно. Намасте, желая ви страхотен ден.“

Лизо
Снимка: Getty

С признанието си носителката на 3 награди „Грами“ показва красноречиво, че здравословният живот не бива да се води единствено за да влезем в „перфектните“ мерки, наложени от обществото, и най-вече – трябва да живееш според собствените си представи за красота.

Незабравимите моменти на Лизо

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти