"Откраднат живот" се завръща, героите се озовават в критична точка

откраднат живот
Снимка: NOVA

Пети сезон на най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот" стартира в ефира на NOVA на 27 февруари в 20:00 ч. 

Сезонът е озаглавен "Критична точка" и само можем да предполагаме какви ще са всички трудности, през които героите ще преминат. 

Към актьорския състав ще се присъедини звездата на "Вездесъщият" – Велислав Павлов, който ще облече лекарската престилка за спешното отделение на МБАЛ "Св. Кирил".

вездесъщия
Снимка: Lenta

Младият обещаващ актьор Димитър Захариев ще партнира на Павлов в ролята на негов брат, а двамата ще създадат един непредсказуем тандем.

"Влизам в един сериал, който е много успешен. Героят ми е хирург, а аз самият имам голям респект към лекарите. Наскоро си мислех за общото между актьорската професия и задълженията на лекарите – мисля, че ги свързва именно отговорността", споделя Велислав пред камерата на "Здравей, България".

"Критична точка е медицински термин – минутите, в които лекарите се борят за човешкия живот. В новия сезон зрителите ще проследят не само екстремни ситуации в лекарската професия, но и критични моменти в любовта и личния живот на героите", разказа продуцентът Евтим Милошев, допълвайки, че присъствието на двамата братя в болницата ще отвори нова социална тема, която ще бъде сред лайтмотивите на новия сезон.

Дария Симеонова е красива, обаятелна и много талантлива актриса. Само на 26 години, тя вече има редица роли в театъра и киното. Завършва НАТФИЗ Кръстьо Сарафов в класа на проф. д-р Атанас Атанасов през 2011 г., а година по-късно става част от трупата на Театър София. Има две номинации за ИКАР  през 2014 г. за главна женска роля и през 2015 г. за поддържаща женска роля, както и номинация за Аскеер през 2015 г. за изгряваща звезда., В сериала Откраднат живот Дария влиза в ролята на Наталия  PR на МБАЛ Свети Кирил. Амбициозна и напориста млада жена, която следи отблизо всички служители на болницата и не пропуска да си докара дивиденти от определени ситуации. Още от първата серия хлътва по д-р Василев (в ролята Александър Алексиев), а взаимоотношенията между двамата преминават през различни метаморфози.
Снимка: NOVA

В ранните часове на деня се включи и актрисата Дария Симеонова, която загатна, че Наталия и Калин ще трябва да се справят с "критичната точка" в съвместния си живот и да превъзмогнат повратен момент за семейството.

Житейски предизвикателства, сложни медицински казуси, неочаквани събития в личния и професионален живот ще бъдат част от ежедневието на екипа на болницата, част от който са д-р Стилянова, доц. Захариев, д-р Хинова и доц. Мазов, сестра Жекова и много други от обичаните лекари.

Още по темата

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти