"Откраднат живот": Фотева и Тасев се разделят, идва нов директор

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Тази седмицата болница „Св. Кирил“ ще бъде преобърната от нови решения, а представите на лекарите за собствения им живот ще се превърнат на пух и прах. За някои това ще бъдат най-щастливите мигове в живота им, а за други - преломен момент, който ще разбие надеждите им.
 
Болницата ще се окаже с нов директор след изненадващо решение на Фотев. Ситуацията ще ескалира и ще доведе дори до лични конфликти между доцент Захариев и Галя.
 
Новина за неочаквана бременност ще разтърси една от дамите, поставяйки на дневен ред връзката й и бъдещото й решение.

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Междувременно д-р Огнянова и д-р Марио Ковачев ще попаднат в куриозна ситуация, в която ще разкрият отношенията на д-р Тасев и Ина, сваляйки картите за своята история.
 
Разкритието на връзката обаче ще се окаже преломен момент за Марио, който дори ще вземе решение да отпътува надалеч. Ина на свой ред ще пожелае да подреди живота си и да се раздели с Борис.
 
Разговор на Калин с духовен гуру, който е брат на пациент, ще го въвлече във видения, както за съдбата на пациент, така и за собственото му бъдеще. Въпреки скептицизма на д-р Генадиев, братът на пациента ще остави философски размисли за невидимата страна на света.

Откраднат живот
Снимка: NOVA

 
Какво ще види гуруто в бъдещето на Калин? Как ще бъде приета новината за дете и коя е бъдещата майка зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Още за сериала

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти