Новото куче на принц Хари и Меган Маркъл се сдоби с вълшебно име

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Още в края на август се разпространи слухът, че херцогът и херцогинята на Съсекс са се сдобили с нов член на семейството си, но днес вече спокойно можем да се радваме, че това е истина.

Новината потвърждава кралският биограф Сали Бедъл Смит, която наскоро издаде книгата „Чарлз: Криворазбраният принц“. Писателката потвърди пред USA Today, че двойката се е сдобила с черен лабрадор.

Принц Хари и Меган Маркъл са кръстили домашния си любимец Оз. Освен стопаните си, Оз има се радва на компанията на бийгъла на херцогинята - Гай.

Снимка: netinfo

Меган отдавна е позната с любовта си към кучетата. Преди годежа си с Хари тя е стопанин на още едно куче – Богарт. Заради възрастта му обаче грижите за него тя решава да повери на свои приятели в Канада.

Източник на Daily Mail твърди пред изданието, че новият домашен любимец вече се чувства на сигурно място в дома на херцога и херцогинята в Котсуолдс, където ще прекарва една част от времето си, разделено между уютната отдалечена къща и двореца. Де да беше всеки кучешки живот такъв!

 

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти