Новият вампир на Холивуд

Джаред Лето
Снимка: Getty/Images

Певецът, актьор и носител на Оскар Джаред Лето е вероятният изпълнител на главната роля в нова версия на хитовия филм "Интервю с вампир", съобщи Контактмюзик.

Сценаристът и режисьор Джош Буун ("Вината в нашите звезди") се е заел да адаптира за големия екран романите "Интервю с вампир" и "Вампирът Лестат" на писателката Ан Райс. Новата филмова версия е озаглавена "Хрониките на вампира".

В оригиналния филм от 1994 г. в ролята на Лестат се превъплъти Том Круз. Сред екранните му партньори във вампирската история бяха Брад Пит, Кирстен Дънст и Крисчън Слейтър, припомня изданието.

Сега Джош Буун изглежда се е спрял на Джаред Лето за главната роля в новата филмова версия. Сценаристът и режисьор е публикувал в Twitter фотография на актьора, придружена от надписа: "Може да има само един Лестат".

През април Буун публикува в сайта Instagram снимка на завършения сценарий, потвърждавайки, че филмът е в предпродукция.

 

#annerice #vampirechronicles #thevampirelestat

A photo posted by Josh Boone (@joshboonemovies) on

Все още не е ясно кога лентата, зад която стоят "Юнивърсъл пикчърс" и "Имаджинентъртейнмънт", ще излезе на екран.

Том Круз не е единственият актьор, превъплъщавал се в образа на вампира Лестат. В лентата "Кралицата на прокълнатите" от 2002 г. ролята беше поверена на СтюартТаунсенд.

Джаред Лето все още не е коментирал новия филмов проект. Понастоящем той се готви за промоционално турне за лентата "Отряд самоубийци", в която играе ролята на Жокера. Филмът с участието на Уил Смит, Марго Роби и Кара Делевин излиза на екран през август, припомня БТА.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти