Нови проблеми връхлитат доктор Василев

Александър Василев
Снимка: NOVA

Едва излязъл от кома, доктор Александър Василев ще се сблъска с нови проблеми и предизвикателства, изплували от миналото в сериала „Откраднат живот”.  

В епизода тази вечер от 20.00 ч. по Нова Наталия и Александър се връщат като двойка в болницата, след като ги е нямало седмица. Двамата са били на санаториум, където доктор Василев се е възстановявал след преживяната травма. Тяхното пристигане не остава незабелязано и предизвиква ревност в Биляна, която отново е на кръстопът в отношенията си с Калин.

Най-голямото изпитание за Александър в болницата е баща му Янко, който е дошъл да го види, след като е разбрал, че синът му е бил в тежко положение и в кома. Александър обаче не вярва на мотивите на баща си и предполага, че той отново е дошъл да му иска пари.

За да изпревари събитията, той връчва на Янко известна сума и го отпраща.

На улицата пред болницата обаче бащата на Александър припада и е намерен от доктор Калин Генадиев, който го отвежда в спешното отделение. Там настава смут, докато изяснят самоличността му, а Александър разбира за случилото се, но не разкрива кой е пациентът и че има връзка с него.

Нещата се усложняват, когато Янко идва в съзнание и става ясно, че няма здравна осигуровка. Сестра Ненева настоява да го изпишат, без да го подлагат на повече изследвания и лечение. Доктор Генадиев също е хвърлен в смут, след като се е сблъскал с Янко и го е разпознал. Неприятни спомени от миналото изплуват в съзнанието му.

Каква е причината за припадъка на Янко? Ще позволи ли Александър да изпишат баща му без изследвания и лечение? Каква ще е реакцията на доктор Генадиев след сблъсъка с бащата на доктор Василев?

Не пропускайте епизода на новия български сериал „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти